Cookies

Sengebutikker.dk benytter naturligvis cookies, men respekterer din ret til et privatliv. Herunder kan du læse mere om, hvordan og til hvilke formål, Sengebutikker.dk benytter cookies.

Ejeroplysninger
Sengebutikker.dk
att.: Jesper Nerløe
Gildbrovej 16, 4. – 1
2635    Ishøj
Email: jesper@sengebutikker.dk

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der gemmes ingen personlige oplysninger i cookies fra Sengebutikker.dk, og de kan ikke indeholde virus.

Bloker eller slet cookies
Hvis du ønsker at slette eller blokere cookies, kan du følge vejledningen her.

Cookies på Sengebutikker.dk
Sengebutikker.dk benytter cookies til følgende formål:

  • Funktionsmæssige formål (dine indstillinger og tilvalg)
  • Statistiske formål (målinger af trafik på Sengebutikker.dk)
  • Annoncering (målretning og effektsporing)

Cookies fra Google Analytics
Sengebutikker.dk gør brug af tredjeparts-cookies i forbindelse med måling af trafik via Google Analytics, men får heller ikke adgang til dine personoplysninger eller din identitet herigennem. Ønsker du alligevel at blokere for cookies fra Google Analytics, kan du gøre det her.

Cookies fra annoncenetværk
Sengebutikker.dk benytter annoncenetværk til at opnå betaling, hvis du klikker på en annonce og efterfølgende køber et produkt. Heller ikke herigennem kan Sengebutikker.dk få adgang til dine personoplysninger eller din identitet. Sengebutikker.dk gør brug af tredjeparts-cookies fra følgende annoncenetværk:

Persondata
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Senest opdateret
Ovenstående cookie-politik er senest opdateret: 13. maj 2016